6 Nisan 2013 Cumartesi

simdi okullu olduk:)

Uzun zamandan beri Cemre'yi bir oyun grubuna goturmek istiyordum.gectigimiz ay cok guzel bir firsat oldu ve okullu olduk. Cemre'nin okulda nasil davranacagini merak ederek birhevesle gittik. Ilk gun olmasina ragmen cok guzel uyum sagladi benim findigim..



günler öncesinden anlatmıştım ona okula gideceğimizi oyunlar oynayacağımızı arkadaşları olacağını..o yuzden pek yadırgamadı:) her hafta için ayrı program hazırlamışlar, ayrı ayrı etkimlikler..ilk gunumuzde mısır ağacı yaptık birlikte..çok hoşuna gitti..sonra meyve saatimiz vardı,sonra bir şarkı öğrendik..sonra paylaşma duygusunu aşılamak için 2şerli gruplar halinde bulaşık yıkadılar:) zaten suyla oynamak çocukların en sevdiği şey..






sonra darbuka çaldık birlikte..daha önceden teyzesinin darbukasını çaldığı için tecrubeliydi Cemre ..çok sevdi onu da..sonra da biraz bahçede oyun oynadı arkadaşlarıyla. bahçede sevimli küçük bir oyun parkı vardı..2 tane de sevimli tavşan vardı..Cemre'den kaçar mı hiç:) ikisini de ayrı ayrı sevdi bayıldı ..dönerken de mama yiyen kedilere merhaba demeden geçmedik tabi:D şansımıza hava da çokkk güzeldi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder