20 Ekim 2012 Cumartesi

Cemre Panayır'da

Bayramda Yalova'da olacağımız için bayram öncesi Bolu'ya anneannemi ziyarete gittik. Teyzesi de bayramda gidecekti ama biz yalnız gitmeyelim diye bizimle birlikte geldi. Bayram öncesi olduğu için otobus şirketleri epey sıkıntılıydı, çok fazla yolcu vardı kalabalıktı tesisler, otobusler rotar yaptı, hava yağmurluydu, Cemre'nin uykusu geldi..giderken otobuse binene kadar zor saatler geçirdik.. Otobuse bindikten sonra eglenceli bir yolculuk geçirdik. Cemre Tv izledi, muzik dinledi, oyun oynadı:)

 
sonra teyzesinin kucağında uyuyakaldı kuzucum...Bolu'ya vardıktan sonra Seben'e gitmek için de 1 saatlik yolumuz oluyor. Seben yolları çok virajlıdır, Cemre tum gun sadece sütle beslendiği için sanırım biraz da otobuste klimadan üşüdü, Seben yolunda kustu ve rahatladı..
Nenesini görünce çok sevindi anneannesi de oradaydı...
Seben'de her sene panayır olur biz de şansa panayıra denk geldik..Tavşanları görünce 'tavsaaa tavsaa' diye koştu, sevdi onları cicii ciciii diye..


hiç elimizi tutmadı başına buyruk gezi pazarda..gel yanımıza dedikçe kaçtı kıkır kıkır gülerek..teyzesi çocukken kendisinin çok sevdiği bir oyuncaktan aldı, Cemre de onun kadar sevdi sanırım hiç bırakmadı elinden evde bile oynadı..

 


Komşumuzun kedilerini sevdi ..hatta kedilerin ağzına giricekti neredeyse:)

 


gezmekten yoruldu soluklandı anneannesiyle , nenesiyle, teyzesiyle..


küçük ablamla bizim çocukken yediğimiz badem krakerlerden aldı anneannesi, yarısını yedi tabi yarısını yerlere döktü paketi kendi tutmak istediği için..(bu aralar 'ben ben' sendromumuz var da, herseyi kendi yapmak istiyor)

 
hava da şansımıza güzeldi orada her ne kadar evde sabah akşam soba yaksak da dışarısı daha sıcaktı..

 
1.5 gun gibi kısa bir süre de olsa gezmek bize iyi geldi. anneannemi görmek, çocukluğumun geçtiği evin kokusunu hissetmek..


dönüşte kızımla ikimiz döndük , Seben yolunda değil ama İstanbul'a dönüş yolunda güzel yolculuk geçirdik..otobuste yol boyunca şirinlik yaptı muavine ve önümüzdeki arkamızdaki yolculara:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder